Traieste intr-o lume reala dar fii mereu pozitiv

Traieste intr-o lume reala dar fii mereu pozitiv poate fi un titlu de articol sau poate fi parte din realitatea ta de zi cu zi

Ce ai de pierdut?

Atat timp cat esti cu picioarele pe pamant si bine ancorat la realitate nu strica sa ramai pozitiv. Din contra, intrand intr-o stare de pozitiv, de multumire, de motivare etc. reusesti cu o mai mare usurinta sa vezi solutiile, sa gasesti drumul sau variantele potrivite fiecarei situatii.

De multe ori oamenii vad partea goala a paharului, vad probleme in jur cand acestea sunt de fapt doar niste situatii temporare, devin prapastiosi pentru ca de fapt mintea lor tese tot felul de scenarii.

Oare chiar avem nevoie de toate acestea?

Personal cred si din experienta am observat ca atunci cand vezi probleme solutiile intarzie sa apara. Ba mai mult negativul atrage negativ asa cum si pozitivul atrage pozitiv.

De aceea auzim uneori al unii oameni ceva de genul „Offf nu se mai termina necazurile.” sau „Parca toate vin dintr-o data asupra noastra”.

Sau, alteori auzim „Vezi ce bine ii merge? Parca toate ii sunt favorabile” sau „De cand a intalnit pe X reuseste in tot ce isi propune”

Deci nu uitati ca suntem cu totii suma a ceea ce gandim si daca tot avem de ales atunci hai sa ne schimbam karma si sa ramanem intr-o stare de bine.

Un exercitiu simplu de realizat atunci cand simti ca intri „intr-o pasa proastra” este acela de a constientiza ceea ce gandesti sau simti pentru ca apoi sa-ti pui singur(a) cateva intrebari „Ce pierd daca actionez asa …. (Ceva pozitiv)” sau „Care este cel mai grav lucru daca fac x …..” Si uite asa dintr-o data iti schimbi starea si mintea incepe sa faca scenarii optimiste. Evident ca trebuie sa-ti pastrezi simtul realitatii si sa actionezi apoi pentru a inregustra rezultate. Pentru ca asa cum stii fara actiune toate raman doar ganduri in mintea ta sau planuri pe hartie.

Traieste totul si experimenteaza cat se poate de mult din lucrurile pozitive.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *